Sayfalar

20 Mar 2011

Worldwide Suicide

Dünyada kötü şeyler oluyor. Buranın kötü bir yer olduğunu hatırlarsak olan bitene şaşırmamak gerek. (haksız bir suçlama oldu ) Ama düşünüyorum da, şu ya da bu gibi bir felaket* şu an, tam burada, ben bu satırları yazarken meydana gelse... Tuhaf değil mi? Tuhaf, garip,korkunç belki. Ya ben aptalım ya da bunlar gerçekten anlaşılması güç şeyler. Eh... A seçeneği daha yakın geliyor.


***


Diyelim ki herkes ikna oldu ve bütün insanlar aynı anda intihar edecek, hiç bir oyun bozan olmayacak. Varsayıyoruz işte. Herkes ölecek. Kimse kalmayacak. Ne olur o zaman ? Yani ne bileyim gerçekten neler olur? Bugün bunu çok merak ettim.


***


Bir de şunu farkettim; son zamanlarda okul-ev arasındaki yolda, karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakmayı unutuyorum, unutmaktan ziyade gerek duymuyorum bakmaya. Sanki bana araba çarpamazmış, çarpsa da ölmezmişim gibi geliyor. İyi de ölmek sorun değil ki sakat kalmak sorun. Bu yüzden bir arabanın üstüne atlamayı deneyemiyorum. Ve ben bunu düşündükten bir kaç gün sonra birisi buna çok yakın başka bir şeyden bahsediyor.

2 yorum:

tembel hayvan dedi ki...

'İyi de ölmek sorun değil ki sakat kalmak sorun.' Ben de cok soyluyorum bunu ya. Uyku ilaciyla denesem komada kalma ihtimalim var, atlasam sakat kalirim belki bi sekilde, bilekleri kessem olmaz, beceremem.
Toplu intihar etsek olacak tek sey bizim disimizdaki canlilarin yasam sartlarinin iyilesmesi olur. Dunyaya bi iyiligimiz dokunur dunya tarihinde ilk defa.

mosquito dedi ki...

En iyisi beklemek.