Sayfalar

19 Oca 2011

River of deceit

Blogu kapatmayı düşünüyorum.





- Nedenini de belirttiğim bir yazı yazmıştım. Ama sonra vazgeçtim yayınlamaktan. Neyse, canım öyle istiyor diyelim.

6 yorum:

Sinek Valesi dedi ki...

kapatma bence. en azından bi süre bişey yazmamayı deneyebilirsin (:

mosquito dedi ki...

Henüz karar vermedim zaten. Ama evet söylediğin daha mantıklı. :) Teşekkürler.

Pink Freud dedi ki...

Niyeeeğ!
(tabi bunu yazınca benden soğudun ama verdiğim tepki buydu)

mosquito dedi ki...

Önceleri yazmak, daha doğrusu yazdıklarımı paylaşmak hoşuma gidiyordu. Ama şu son zamanlarda blog zorunluluk gibi gelmeye başladı. Yazı yazmadığım zamanlarda kendimi suçlu hissediyorum. Bu çok canımı sıkıyor. Ve sanki artık paylaşmak da istemiyorum düşüncelerimi. Bilemiyorum. Geçici bir şey de olabilir. Bu yüzden bi süre yazmamayı deneyebilirim. Kapatmak biraz ani bir karar oldu. Çok tutarsız günlerim. Ayrıca zararsız bir "ğ" yüzünden senden soğumam, soğusam bile yazılarını okuduktan sonra geçer. :):)

Pink Freud dedi ki...

Ben de yazı yazmadığım zaman mutsuz hissediyorum ama bu kesinlikle sorumluluk duygusundan değil. Yazmak benim için terapi görevi görüyor çünkü. Belki de düşüncelerini paylaşmamayı değil de düşünmemeyi istiyorsundur.
Ama eğer kapatmaya karar verirsen de yitip gitme ne biliyim msnden falan konuşalım :)

mosquito dedi ki...

Yazı yazmak elbette rahatlatıyor, ama yazdıklarımın okunuyor olması beni tedirgin ediyor. Tıpkı toplum içindeyken insanların bana bakıyor olmasından rahatsız olduğum gibi. Her neyse zaten vazgeçtim. :) Bir şekilde bu sorunlarımı yenmeliyim. Kapatmak, kaçmak olurdu ve ben yine kolay yolu seçmek istemiyorum.