Sayfalar

28 Kas 2010

Mecburiyetten

Bunalıma girmek için bütün hafta Alice in Chains(Jar of flies), bunalımdan çıkmak için bir kere Hey Jude dinlemek.

***

**

*

Keşke hep gece olsa. Gündüzleri sevmiyorum. Özellikle sabahın erken saatlerini. Mümkün olsa kimseyle konuşmam, zaten mümkün olsa okula da gitmem. Ama her şey mecburiyetten. Mazhar, Fuat ve Özkan amcalar benim yerime söylemişler; Mecburen.

Sabahları okula beraber gittiğim bir kız var. Mecburen. Hani ilkokuldan tanıştığımız için, evi bizim eve fazla yakın olduğu ve yolumun üstünde olduğu için bir de aynı sınıfta olduğumuz için, onunla gitmek zorunda kalıyorum. Yazık. Kız benim en suratsız halimi çekiyor her sabah. Ben konuşmuyorum, müzik dinliyorum. O arada bir şeyler söylüyor. Tamam çocukken konuşacak bir şeyler buluyorduk, eğleniyorduk belki ama şimdi... Ne diyordum...mecburiyetten.

8 yorum:

Pink Freud dedi ki...

Tek farkımız benim insanlara daha fazla ihtiyaç duyuyor olmam sanırım :)

mosquito dedi ki...

Elbette ihtiyaç duyuyorum. Hem de çok. Ama ihtiyaçlarımı karşılayacak kapasitede insanlar yok çevremde. Ya da ben çok fazla eleştiriyorum onları. Bilemedim. :)

Pink Freud dedi ki...

Imm anlıyorum üniversitede çıkar bence anlaşabileceğin insanlar. İzmire gelsene (:

mosquito dedi ki...

Ben de öyle umuyorum. Sen İstanbul'a gelsene. ^v^

Pink Freud dedi ki...

Hangi bölümü istiyordun? Psikoloji de tam olsun.d

mosquito dedi ki...

Heh burda ayrılıyoruz işte. İngiliz dili ve edebiyatı. Ama benim için kesin bir şey söylemek her zaman zor olmuştur. Fikrimi değiştirbilirim de.:):)

Pink Freud dedi ki...

Okulda olsa yabancı dil bölümü seçerdim ben de. Kısmet (:
İstanbulda mı kalmak istiyorsun?

mosquito dedi ki...

Şu ana kadar İstanbul'dan başka bir seçenek düşünmedim, bu biraz da ailemden kaynaklanıyor. Ama pek kararsız biri olduğumu söylemiştim. O zaman gelince görücez. :)